čtvrtek 8. srpna 2024

Rostock - Trelleborg

První noc v obytňáku proběhla úspěšně, jen jsme mohli spát trochu dýl. Ale abychom bez stresu stihli nalodění na trajekt, radši jsme si přivstali. Stihli jsme si vyčistit zuby, udělat čaj i kafe a dětem dát bábovku a banán. 

K přístavu jsme přijeli za 18 minut, udělali si check-in v automatu a zařadili se do fronty do lodě.




Pri čekání Vašek udělal míchaný vajíčka, protože jsme čekali asi 30 minut, než nás pustí ve frontě dál. Agi si dala po snídani zmrzku...



Na trajektu jsme si v jídelně našli příjemné místo na sezení a šli prozkoumat okolí.





6 hodin jsme strávili následovně:

- hraním deskových her
- procházením po lodi
- s animátory v konferenční místnosti 
- jídlem
- čtením 




Z trajektu jsme pak jeli asi 40 minut nad Malmö, kde jsme našli pěkný camp u pláže. Svítilo slunce, kolem nás zeleň a pláž. Úplná idylka.






Ty mraky nebyly jen tak, asi po hodině na pláži začalo foukat a pršet, takže jsme se sbalili a šli si udělat večeři do obytňáku. Já snědla karbanátky, Vašek dělal sobě a dětem palačinky.


Po hodině zas vysvitlo slunce a děti si šly zas hrát fotbal na pláž. Vydržely tam určitě hodinu, během které jsme šli na procházku podél pláže a na dlouhé molo, které bylo hned u "naší" pláže.


Je tu klid a ticho, hučí trochu vítr, more neslyšíme, ač jsme od něj asi 100 metrů. Zitra nás podle předpovědi čeká déšť, ale nám to nevadí. Střechu nad hlavou máme!

Žádné komentáře:

Okomentovat