neděle 12. března 2023

Jóga, Brooklyn Bridge, Brooklyn

Helga nám ráno připravila k snídani palačinky, které jsme si dali společně. Po snídani jsme chtěli stihnout půjčení kol v Central Parku, ale úplně jsme si to nespočítali, takže když jsme k Central Parku přijeli, zjistili jsme, že bychom jezdili sotva půl hodiny. Nechali jsme to tedy na jindy a radši zapadli do nedalekého tj maxxu koupit Vaškovi tepláky na jógu, kterou jsme měli domluvenou se Sarah. Ač jsme měli vše skvěle naplánované, nastoupili jsme omylem do jiného metra, které nás odvezlo jinam, než jsme chtěli, a poté, co jsme vystoupili a našli jiný spoj, bylo jasné, že jógu nestíháme. Každopádně jsme tam dojeli, Sarah nás vyzvedla a holt jsme začali o 10 min později. I tak to bylo super a po několika dnech chození jsme se protáhli a používali zas jiné svaly.


Akorát byl čas oběda! Sarah nás vzala do nedaleké italské restaurace, kam chodí ráda na brunch. Jako předkrm jsme měli pizzu, Vašek burger, já avokádový toast a Sarah frittatu. 



Espresso Martini. Kdo neměl, jakoby nebyl


Po obědě jsme šli kolem budovy Oculus, která je hned vedle World Trade Centre a sídlí v ní obchodní centrum. Současná moderní architektura!



A pak už jsme šli pěšky na Brooklyn Bridge.








Z Brooklyn Bridge jsme se šli podívat na instagramově oblíbené Dumbo.





A pak jsme pokračovali kolem vody do Brooklynu, kde jsme skončili v kavárně po asi 10 prochozenych kilometrech toho dne.








V 5pm jsme se rozloučili se Sarah, došli do metra a jeli na večeři do steakhousu s dalšími příbuznými a to se Stephenem, Demetrou a jejich 3 dětmi. Jako předkrm jsme měli ústřice, krevety, kraba a langusty. Hlavní chod steaky, chřest, brambory a špenát. Dezert pak cheesecake pro mě a pohár pro Andyho.




 A jak jsme dneska chodili/jezdili?



Žádné komentáře:

Okomentovat