středa 8. března 2023

New York City

Přesně po 6 letech vyrážíme s Vaškem na cestu bez dětí. Nápad, který vzniknul při pohledu na levné letenky, a vypadal, že se nikdy neuskuteční (v červenci se to zdálo taaaaak daleko), je najednou tady v přítomnosti. 

Na co se nejvíc těším? Na Marca, na mrakodrapy, na nezávislost, jídlo, cool prostředí, nový zážitky. Totálně povrchní věci, žádný velký přemýšlení, zábava a pohoda.





Uz máme za sebou přelet z Prahy do Barcelony, který trval déle než měl kvůli stávce na letišti v Barceloně. Díky tomu ale čekáme kratší dobu na hlavní let do NYC na JFK. 





Levné letenky mají jednu nevýhodu a to je nucení si za všechno připlácet. Jídlo, místa, zavazadla. Takže letíme s malými batohy (=zdarma), máme z domova jídlo na celý den a překvapivě sedíme vedle sebe, i když behem online check-in neustále strasili, že pokud si sedadla nezaplatim, budeme každý jinde.
Btw. můj batoh tvoří ze 75% dárky. Moje věci činí dvoje šaty, dvoje silonky, spodní pradlo a legíny na doma, bez toho prostě jet nemůžu :D plus samozřejmě toaletní taštička, Kindle, nabíječka a redukce do US zásuvek.



Tak čau v USA!

Žádné komentáře:

Okomentovat