pátek 1. června 2018

Sitges

Takže naše první noc. Erik bohužel nezklamal a vzbudil se v 5:15 s tím, že jsme na dovolený, tak proč ležet v posteli. Agi vstala v rozumný čas 7:15, ale to nám bylo úplně k ničemu.
Po snídani jsme vyrazili na bus, který jezdí bez jízdního řádu (přijel kupodivu hned) a jeli pár zastávek do Sitges, kde jsme měli vyhlídnutou pláž. Erik "kupodivu" usnul pár metrů od domu a na pláž tak dorazil hezky čerstvej.
Víceméně jsme tam strávili celý den. Nikdo se nespálil a neutopil, naopak všichni se chovali zodpovědně, jestli se to dá vůbec takhle říct. Ono stačí hromada písku a hromada vody a o zábavu je postaráno, ale tím, jak jsou děti teď dvě, tak zmizela možnost relaxace jednoho z nás. Jedinej moment byla hodina a půl, kdy obě děti na pláži usly.









Oběd jsme si dali v místní restauraci, kterou nám doporučila kamarádka.



Večer jsme šli zase na bus bez existujícího jízdního řádu a kupodivu přijel do 5 minut. Cestou zpátky Vašek přehodnotil své původní představy trávit co nejvíc času u moře a souhlasil s mými představami to střídat s výlety, protože pracné je to oboje zhruba stejně.

2 komentáře:

  1. Tu plaz jste vybrali dobre, vypadá jako sokroma:) jsem rada, ze jsi si udelala cas na ten blog, a ty obrazky jsou krasne, jen by mel take Vasek vyfotit maminku! Mejte se krasne, tesim se na pokracovani, ♥

    OdpovědětVymazat