středa 4. srpna 2021

Poslední den u Wolfgangsee

V noci přestalo pršet a ráno vypadalo slibně. Sice zataženo ale bez deště a celkem teplo. Po snídani (ovesné kaši, kterou vařila Šárka) jsme se vydali s dětmi k jezeru,které navzdory absence slunce vyžadovaly koupání. My do vody sice nevlezli, ale děti si to užily :)

Na oběd jsme chtěli do vesničky pár kilometrů od nás. Jen nás zradilo auto, teda spíš vybitá baterka, Šárka s Krystofem už na cestě a v kempu pauza, tj. zavřená brána pro cestu do kempu. Takže místo oběda v hospodě jsme šli do food trucku, který ten den přijel do kempu, a dali si home-made pizzu a těstoviny přímo u něj. A pak jsme šli na procházku podél jezera, krav a statků. 







Cestou zpátky jsme se stavili na statku, kde vyrábí zmrzlinu a mléčné výrobky, a koupili si zmrzku a jogurt. Tesne před kempem začalo pršet a zase neprestalo až do noci. Začíná to tu být pěkně rozblaceny. 

Večer jsme vyzkoušeli společenskou místnost s dětským koutkem, kde si děti hrály s novými kamarády a my hráli deskovou hru. A zítra stěhování do nového místa!



1 komentář:

  1. Krásná příroda, díky za obrázky a doufám, že auto už nezlobí

    OdpovědětVymazat