neděle 3. července 2022

Pěnová party

Ráno jsme všichni vstávali dost pozdě, dospávali jsme tu předešlou noc. Ve 12 nás čekal program na náměstí, takže nemělo smysl chodit na pláž a zůstali jsme doma u bazénu. Před 12 jsme oblikli děti do oblečení vhodného namoceni a šli omrknout, co nás čeká na náměstí, kde včera vrcholily ty ohňové akce.

Dneska tam už byla připravena malá kapela tvořena kytaristou/zpěvákem a bubeníkem. Jejich hlavním úkolem bylo navnadit dav děti na vrchol programu a tím byla pěnová party. 







Deti byly úplně durch a my s Vaškem lehce navlhlí. Posilnili jsme se hranolkami z místního food trucku a šli se domů převléct. 

Na pozdní oběd jsme šli do nedalekého bistra, kde Alexis s Annou objednali asi 7 různých jídel od kalamárů, špízy, patatas bravas, přes různé klobásky, fazole a rybičky.

Na odpoledne jsme chtěli konečně na tu pláž, ale skončili jsme s obědem v půl pátý a zas nemělo smysl jezdit na 2 hodiny na pláž,takže jsme opět skončili u bazénu.

Když děti usly, šli jsme zase na náměstí, kde se odehrával závěr celého letošního festivalu. Spočíval v tom, ze vystupovalo postupně 50 skupin s nejrůznějšími predstavenimi. Tanec, zpěv, poezie, divadlo atd. Anna s Alexisem tancovali místní tradiční tanec.




Žádné komentáře:

Okomentovat