pátek 3. června 2016

Letíme do Kodaně!

Snažíme se co nejvíc využít možnosti létat s dítětem do 2 let prakticky zadarmo, a tak jsme vyrazili do Kodaně za kanadsko-dánskými příbuznými. Odlet proběhl v běžný odpolední čas, takže žádný děsivý vstávání ve 3:30 jako do Izraele. Tentokrát už jsme přesně věděli, co nás čeká, a že vlastně bude let trvající jen hodinu úplně nudnej a nezáživnej. Naštěstí taková nuda to nebyla, let se o 45 min zpozdil, ale díky tomu jsme mohli využít letištního dětského koutku ve 2. patře terminálu 2, kde jsme byli úplně sami a mohli nerušeně odpočívat, zatímco si Agi užívala nezávislosti a dobrodružství v novém babyproof prostředí plném neoukoukaných a kupodivu celkem zachovalých (tj. málo ožižlaných a rozbitých) hraček.

Na palubě letadla Agi pro jistotu na většinu času usla, takže do Kodaně dorazila čerstvá a svěží, což bylo potřeba, protože se na ní po příjezdu k příbuzným vrhly dvě natěšené děti, které jí nedaly pokoj až do usnutí, a my jsme se díky tomu mohli v klidu najíst, vybalit, popovídat s jejich rodiči atakdále.

Agi usla jak zabitá o hodinu později než normálně a spala až do 7:15, což je ve srovnání se spánkem v Izraeli (každý den vzhůru v 5:30) příjemná změna. 

Btw. Je tu pěkný vedro! I v noci! Stává se to tu přibližně 2x do roka... 


Žádné komentáře:

Okomentovat