neděle 20. března 2016

Camping in Israel I.

V pátek tady začíná víkend, a tak jsme zabalili asi tři tuny věcí a vyrazili na výlet, jehož cílem byl plážový kemp u moře. Agata_testing_n:158 mohl začít!

Cestou jsme se zastavili v boutique minipivovaru Alexander, kde nám udělali exkurzi a ochutnávku své produkce šesti piv. Vynikající je měli!


Z pivovaru už jsme jeli rovnou do kempu, kde jsme si dali svačinu na pláži a procházku a následně postavili stany. Stoprocentní kontrolu nad pískem jsem zavrhla okamžitě a zaměřila jsem se hlavně na to, aby se písek nedostal Agi do očí a dalších tělesných otvorů. 



Když byly stany postavený, začali jsme grilovat. Předchozí den jsme koupili nějaký halal maso na burgery, kebaby a taky pár jehněčích žeber, které se po pár minutách (haha) rozhořování grilu začaly pěkně smažit. Během toho už dospěl Agi čas spánku, takže jsme na ní akorát nabalili o pár vrstev navíc, připravili mlíčko a hezky ve stanu jsem jí uspala za zvuků moře. 
So far so good. Mohla bych napsat, jak jsme si krásně užili noc ve stanu, kolébáni přibojem a čerstvým mořským vzduchem. Bohužel realita byla trochu jiná. Po večeři se najednou ozval křik ze stanu a trvalo nám asi půl hodiny, než utichl. Chvíli po tom jsme šli stejně spát. Spát jsme ale moc nazačali, protože: 1) nikdo z nás tří nebyl zvyklý na to spát společně v jedný posteli; 2) s Vaškem jsme měli jednu tenkou deku dohromady; 3) matrace byla pro 2,5 lidí moc malá; 4) venku bylo asi 10°C; 5) nejlíp se vyspala Agi.
Závěr si můžete udělat sami :)

Žádné komentáře:

Okomentovat