neděle 13. března 2016

Jahodový den

Ráno jsme vstali jako vždy s nastaveným budíkem (díky Agi) kolem 6:30. Aspoň z toho dne člověk něco má. Po snídani jsme jeli všichni na jahodové pole ochutnat místní bio produkci jahod a koupit pár kilo domů. Agi měla svoji první jahodu v životě a kupodivu spolkla všechno, co snědla (oproti letadlu, kdy vyzvracela jedno minisousto okurky, které si ukousla, protože nevěděla, co s tim má v tý puse dělat).



Po jahodách jsme jeli na jednu krásnou kamenitou pláž, kde se Vašek jako asi jedinej člověk v Izraeli vykoupal (tady se nikdo v moři nekoupe, dokud neni aspon 30°C) a my zatím sledovali vlny a pomáhali Agi přesunout všechny kamínky v jejím dosahu z jedné strany na druhou.


Po návratu domů jsme prostě museli udělat jahodový kynutý knedlíky a ještě před večeří jsme si je dali, nešlo odolat. No a na večeři jsme byli pozvaní k rodině bráchovy manželky, kde nás čekala velká hostina ve stylu czech-jewish-arabic fusion cuisine. Viz fotka - hummus, tahini, vajíčkový salát, bread pudding, sýrový koláč, pita, houstičky atd. 


Ještě před večeří jsme uspali Agi, které další nové prostředí, náruče nových lidí a pes nijak neznervóznily a po vykoupání ve vaně krásně usla. Přežila i přesun zpět domů a spala až do rána.

Žádné komentáře:

Okomentovat