čtvrtek 17. března 2016

Design Museum

Agi už se nemohla dočkat dne a tak nás donutila vstát už v 5:30 (teda Vaška, já spala dál, protože to zrovna vyšlo na něj). Když pak znova oba dva usli, využila jsem toho a šla s bráchou na severoafrickou snídani do nedaleký kavárny. Bageta+lilek+brambor+tahini. Nezdá se to, ale bylo to moc dobrý.

Dnes byla v plánu návštěva Design Muzea asi půl hodiny busem odsud. Díky navigaci v mobilu už můžu předcházet dohadování s řidičem ve špatný hebrejsko-angličtině, aby nám dal vědět, kdy vystupovat, a milionu dotazů kolemjdoucím, kde je destinace, kam potřebuju. 
V muzeu zrovna vystavoval líbivý španělský designér. Ještě, že jeho díla byla tak velká, lesklá a barevná, protože to se Agi moc líbilo a společně jsme v klidu prošli celou výstavu.




Po návratu domů jsme dali Agi do nosítka a šli nakoupit oříšky a sušený ovoce do přilehlých krámků, kde byl Vašek, který Agi nesl, velká senzace. Já šla s peněženkou vepředu a Vašek s Agi hned za mnou, což je trochu opačný přístup, než tu má většina rodin. Ale prodavači byli všichni nadšení a Agi dostávala ovoce, aby ho následně na Vaška vyblinkala, nicméně jsme v pohodě nakoupili a ještě si dali fresh z granátovýho jablka.

Žádné komentáře:

Okomentovat