neděle 20. března 2016

Camping in Israel II.

Ráno jsme hezky vyskočili z postele a udělali si snídani v jednom z altánků na pláži. Agi si během toho na hodinku a půl dala "dvacet" v nosítku (proč ne, že jo, taky bych si ještě dáchla, kdybych celou noc hezky spala v teplíčku a na měkkým, opečovávaná dvěma otroky zároveň). Po probuzení si ještě hrála s kamínkama na pláži a pak jsme vše zabalili a jeli domů. To však byl jen začátek celýho dne.



Po návratu jsme hned vyrazili na tel avivskou pláž, protože bylo krásně přes 25°C. Tam jsme se s Vaškem prostřídali o spánek, zatímco si Agi přesypávala písek všude možně. Vašek se opět vykoupal, ale tentokrát jsme Agi nenutili, aby se k němu přidala.


Předposlední bod dne byla návštěva farmy babičky mojí švagrový. V tuhle roční dobu tam bylo asi milion jehňat, telat, kuřat a koťat. Agi měla Vánoce. Na všechny pokřikovala a zvířata vyděšeně zdrhala. Zároveň si chtěla na všechny sáhnout, ale přitom se bála. No užili jsme si to všichni, hlavně brácha na cestě zpátky v autě, který smrdělo jak chlív.



Agi večer usla úderem 19:30 a neprobudila se až do 5:45, jak jí celý víkend zmohl. A my se mohli v klídku podívat na ujetej irskej film The Lobster. Prostě pohodička!

Žádné komentáře:

Okomentovat