neděle 11. července 2021

Bilbao III.

Po snídani jsme si zabalili (zase) a přesunuli všechno k Josebovi domů. Hned poté jsme šli na bus na letiště,abychom nechali otestovat Agi,která jako jediná musí projít covid testováním před zítřejším odletem do Prahy. Na letišti nás v testovacím centru hned odmítli, že nejsme registrovaní v systému a že už mají stejne plno. Tak jsme se hned chtěli registrovat na druhý den, ale nefungovalo to ani na potřetí. Vzala jsem tedy Agi do centra znovu, že ta registrace nefunguje a holka,která to tam řídila,se mi snažila pomoct nalogovat, ale smůla, ani se ta stránka nezobrazila. Už jsem nevěděla, co dál, při představě že jdeme zpátky, druhý den řešíme testování ve stejný den jako odletame, jsem si říkala,že to teda ne, a zkusila strategii prosiiiiim otestujte ji teď, je jen sama, prosiiiiiim a ta holka řekla, že teda jo, ale ať o tom mlčím,že to po ní chce každý a že se to nesmí nikdo dozvědět :)))

Výsledkem byla otestovana Agi (negativni) a my si ušetřili zbytečný stresy, peníze i vynaložený čas. Gracias para la chica!!

Takže tím jsme úspěšně zabili celý dopoledne a šli na oběd odměnit se pintxos. 


Odpoledne jsme pak strávili na pláži, kam jsme dojeli metrem. Na to, že prej má bejt moře tady studený (Atlantický oceán) a dneska nebylo úplně mega vedro (26°) jsme se suprově vykoupali.





Pláž byla v městečku Getxo, který bychom si byli bývali taky rádi prohlidli víc (jako většinu míst během našeho pobytu), ale bohužel tu nejsme sami (bez dětí), takže můžeme být rádi aspoň za ochutnávku :)




Spánek na cestě zpátky se zdá být pravidelným bodem dne

Večer jsme uložili děti v 8 a pak s Josebou koukali na fotbalovy finále!

3 komentáře:

  1. Vypada to, ze je vse, jak ma byt! Jen tak dal! Erik ma nove sandaly??

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby Agatku odmítli otestovat tak byste si museli dovcu asi prodlouzit😊, tak hezky užijte zítřek. Diky za tvůj blog, je to zajímavé a pro vás krásné vzpomínání. Šťastnou cestu domu, těším se na vas❤️

    OdpovědětVymazat